• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Līgo kolāža Ozolaines pagastā!

FaceBook  

Līgo kolāža

Līgotāji, līgotāji, līgo, līgo!
Nav vairs tālu Jāņa diena: līgo, līgo!
Šī dieniņa, rītdieniņa, līgo, līgo!
Parīt pate Jāņa diena, līgo, līgo!

Jūnijs ir klāt, zeme ir rotājusies ar zaļas zāles un košu ziedu paklājiem. Daba ir savā pilnbriedā, un drīz svinēsim Vasaras saulgriežus – gada īsāko nakti! Jāņu nakts tradīcijas gadu no gada ir nemainīgas – pavadīt šo nakti nomodā, dziedot Līgo dziesmas, ēdot Jāņu sieru, lecot pāri lielajam Jāņu ugunskuram. Ozolaines pagastā katru gadu nemainīgi saulgriežu vakaru pavadījām Līgo kalnā. Diemžēl, par šī gada Līgo svētkiem skaidrības vēl nav. Uz 1. jūniju situācija ir tāda, ka joprojām ir aizliegti jebkādi publiski pasākumi. Šobrīd epidemioloģiskā situācija uzlabojas, un ir cerības, ka drīzumā pasākumi ar nelielu cilvēku skaitu varētu tikt atļauti, tādēļ aicinām Jūs būt vērīgiem un sekot līdzi informācijai pagasta sociālajos tīklos un uz afišu stendiem. Tomēr jābūt gataviem, ka arī Jāņus katram būs jāpavada savās mājās.

Līgo ir svētki, kuriem jāgatavojas laicīgi! Ikviens ir dzirdējis teicienu “Visu gadu dziesmas krāju, Jāņu dienu gaidīdama”! Aicinām pagasta iedzīvotājus veidot kopīgu digitālo atmiņu kladi! Iesūti foto vai īsu video, kā Tu un Tava ģimene gatavojas Līgo svētkiem, piemēram, pin vainagus, lasa Jāņu zāles, mācās un skaita Jāņu tautasdziesmas un dzied Jāņu dziesmas! Mēs Tavu aktivitāti iekļausim kolāžā un publicēsim pagasta sociālajos tīklos, bet Tu saņemsi balvu Līgo noskaņās! Gaidīsim Tavu foto vai video līdz 23. jūnijam, sūti to uz numuru 25127340!

Lāsma Inkina
Ozolaines Tautas nama vadītāja
Mob.:25127340
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022