• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Par Ozolaines pagasta Bērnības svētkiem 2021!

FaceBook  

ozolaines pagasta svtki 08082020 51 20200813 1048625155

Cienījamie Ozolaines pagasta piecgadnieki, vecāki, vecvecāki un citi gaviļnieku draugi! Katru gadu gaidīts notikums ir mūsu pagasta bērnības svētki, kuros vasarīgi, jautri, interesanti tiek pavadīta pēcpusdiena un īpaši tiek godināti tie bērni, kuri attiecīgajā gadā svin savu 5 gadu jubileju! Tradicionāli pasākums tiek rīkots jūnija pirmajā sestdienā par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai, kuru svinam 1. jūnijā. Pagājušā 2020.gada sezonā, sakarā ar pulcēšanās ierobežojumiem, bērnības svētki tika apvienoti ar pagasta svētkiem augustā.

Arī šogad publiski pasākumi gan iekštelpās, gan ārtelpās līdz pagaidām nenoteiktam laikam ir aizliegti, tādēļ Bērnības svētku pasākums jūnija sākumā nenotiks! Tomēr aicinām jubilārus un gaviļniekus neskumt – pagasta pārvalde sekos līdzi aktualitātēm, un gadījumā, ja situācija mainīsies uz labo pusi, svētkus, tāpat kā pagājušā gadā, apvienosim ar pagasta svētkiem augusta sākumā. Ja pasākumi netiks atļauti visas vasaras laikā, tad gaviļniekiem sagatavotās dāvaniņas tiks nodotas katram atsevišķi, iepriekš vienojoties par saņemšanas laiku.
Vēršam uzmanību, ka šogad gaviļniekus pieteikt nav nepieciešams, jo piecgadieku sarakstus pagasta pārvaldei iesniegs Rēzeknes novada dome.

Saulainu un siltu vasaru vēlot, Ozolaines pagasta pārvalde

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022