• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Novembra Kultūras dzīve Ozolaines pagastā!

FaceBook  

TN

Stājoties spēkā jaunākajiem ierobežojumiem mūsu valstī, ar saviem izaicinājumiem jāsaskaras arī kultūras dzīves un pasākumu organizēšanā. Īpaši būtisks šis jautājums ir novembra mēnesī, kad svinam Latvijai nozīmīgus svētkus - 18. novembri un arī Lāčplēša dienu.

Lai arī pasākumu norises formas šobrīd ir ierobežotas dažādos rāmjos, tomēr nevar bez ievērības palaist garām katram latvietim nozīmīgos svētkus. Tādēļ aicinām arī šomēnes apmeklēt pagastā organizētos pasākumus, kuri, protams, pielāgoti šī brīža situācijai un noteikumiem.
No 16. novembra līdz pat 16. decembrim Ozolaines Tautas nama lielajā zālē būs skatāma šovasar tapušo gleznu izstāde “Maltas pagastu apvienību dievnami gleznās”. Gleznu autores ir gan populārās mākslinieču apvienības VIVA dalībnieces, gan arī gleznotāja no Ozolaines pagasta - Dzintra Romanovska, gan citas dāmas. Starp darbiem ir arī mūsu pagasta Kampišķu vecticībnieku lūgšanu nams.
18.novembrī plkst. 15:00 svinēsim Latvijas Republikas 102. proklamēšanas gadadienu. Šogad pasākums neierasti notiks nevis Ozolaines Tautas nama zālē, bet gan ārā pie Tautas nama. Centrālais notikums būs svinīgā 3m skulptūras atklāšana jaunajā Bekšu ciema skvērā, bet neizpaliks arī svinīgas uzrunas, lāpu gājiens, neliels svētku koncerts cienasts. Sīkāka informācija par pasākumu - drīzumā internetā un afišās!
Kā ierasts, pēc patriotiskā mēneša sākam gaidīt Ziemassvētkus! Daudzās mājās mēnesi pirms tam tiek viedoti Adventes vainagi un tajā iedegtas sveces. 26. un 27. novembrī no plkst. 10:00 - 14:00 Ozolaines Tautas nams aicina veidot vainagus kopā, smeļot radošas idejas. Materiālu būs pieejami uz vietas, bet aicinām krāšņākam rezultātam uz darbnīcu ņemt līdzi arī savus dekorus.
Jāpiebilst, ka plāns veidots, balstoties uz novembra sākumā spēkā esošajiem ierobežojumiem, kuri nosaka, ka: pasākumus nedrīkst apmeklēt personas, kas atrodas karantīnā vai pašizolācijā un kurām ir respiratorās infekcijas simptomi; pasākuma apmeklējums tikai sejas aizsargmaskā, ievērojot 2 metru distanci. Uz izstādes apmeklēšanu un Adventes vainagu pīšanas darbnīcu lūgums iepriekš pieteikties, zvanot: 25127340.

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022