• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


DZĪVOSIM TĀDĀ VIDĒ, KĀDU PAŠI RĀDĪSIM…

FaceBook  

Noraktita AUTO

Š.g. sākumā Ozolaines pagastā, ceļa malā pie bijušās Ritiņu izgāztuves, pagasta pārvaldes darbinieki konstatējuši atstātu vieglo automašīnu Ford Fiesta melnā krasā bez valsts reģistrācijas numura zīmēm. Pēc esošās automašīnas vējstiklā tehniskās apskates uzlīmes noskaidrots, ka atstātā automašīna noņemta no uzskaites un neatrodas meklēšanā.

Pēc apsekošanas tika sagatavots iesniegums Valsts policjjai, ar lūgumu noskaidrot lietas apstākļus un vainīgo personu saukt pie atbildības.
Kārtējo reizi brīnamies par cilvēku naidīgo attieksmi pret apkārtējo vidi un iedzīvotājiem. Kā var rīkoties tik bezatbildīgi bez sirdsapzīņas pārmetumiem piesārņo dabu!? Kā katru gadu, pavasara sākumā, Ozolaines pagasta pārvalde savā teritorijā veic apsekošanas reidus, ar mēŗki pievērst lielāku uzmanību teritorijas sakopšanai.
2020.gada sākumā, sniega trūkuma dēļ, visus cilvēku likumpārkāpumus iespēja vērot ir krietni agrāk. Izmesto atkritumu daudzums pagasta ceļa malās, pļavās, mežos... ir krietni pieaudzis. Nemazinās arī Ozolaines pagasta pārvaldes darbības attiecībā uz iesniegumu rakstīšanu Valsts policijai un vainīgo personu saukšanu pie atbildības.
Ikviens, kurš šādi rīkojas, pieļaujam, ka skaidri apzinās, ka veic pretlikumiskas un pretcilvēciskas darbības un kādreiz pienāks brīdis, kad pati daba “piespēlēs” viņam nepatīkamas problēmas!
Aicinām domāt zaļi par savu un savu bērnu, mazbērnu nākotni!

 

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022