• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Folkloras kopa „Zeiļa” rūtoj kopā ar „Rūtu”!

FaceBook  

Zeila

Ar skanīgām dziesmām, ziedu klēpjiem, suminājuma un atzinības rakstiem, ar vārdiem par lielo ieguldījumu folkloras gara mantu saglabāšanā un kopšanā, tieši Mārtiņdienā- 10.novembrī Rēzeknes pilsētas kultūras namā tika sumināta folkloras kopa „Rūta”.

c2195af8 47a3 4f9d a6b3 b833c9af0f4e

Lielajā sveicēju pulkā bija arī Ozolaines pagasta Tautas nama folkloras kopa „Zeiļa”, kura ar humoristisku priekšnesumu Mārtiņdienas noskaņās sveica jubilārus.
Liels prieks, ka šo folkloras kopu vada bijusī folkloras kopas „Zeiļa”organizētāja un vadītāja pirmajos kopas pastāvēšanas gados- Irēna Rampāne.
​Svinīgā pasākuma gaitā uzstājās un sumināja jubilārus Ozolmuižas „Ūzuļeņi”, Dricānu „Bolto vīšņa”, folkloras kopa no Kolnasātas. Arī paši jubilāri dziedāja savas skaistākās dziesmas. Prieks un lepnums par šīm cienījamajām seniorēm un viņu trim kungiem, kuri, neskatoties uz cienījamo gadu skaitli pasē, jā, un tikai pasē, patiesi izstaro dzīvesprieku, optimismu, labestību. Mums, jaunākajai paaudzei, ir no viņiem jamācās optimismu, izturību, pacietību un jāsmeļas dzīves gudrības.
​Pasākuma otrajā daļā notika jubilejas lielās tortes baudīšana, jautra sadancošanās, rotaļās iešana kopā ar jaukajiem muzikantiem- Mariju un Māri Jefremoviem.
​Lai veselība, izturība, nerimstošs optimisms, dziedātprieks „Rūtai ” vēl daudzu gadu garumā.

Ināra Blinova
Ozolaines TN folkloras kopas „Zeiļa” vadītāja

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022