• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Cienījamie Ozolaines pagasta ļaudis!

FaceBook  

M.ŠvarcsMūsu novada lepnums ir mūsu čaklie cilvēki, kuri strādā un nesūrojas par grūtībām.
Ozolaines pagasts var lepoties ar saviem lieliskajiem iedzīvotājiem, kuri ikdienas gaitās strādā dažādās profesijas, un savu darbu veic godprātīgi.
Gudri cilvēki saka, ka nākotne pieder tiem, kas atceras un tur godā savu pagātni. Jūs, ozolainieši, pievēršat uzmanību ar saviem interesantajiem projektiem, lai celtu godā savas saknes.
Ne katrs pagasts uzdrošinās rīkot folkloras ekspedīcijas, lai apkopotu sava pagasta vēsturi, lai izdotu grāmatu. Prieks par jūsu pagasta pārvaldes vadītāju Edgaru Blinovu, kurš pats aktīvi darbojas, lai celtu gaismā savu pagastu un ar savu entuziasmu aizrauj pagasta ļaudis.

Nezināms autors ir teicis: ”Kas pagātni pētī, nākotni svētī”. Domāju, ka pēc šī principa Ozolainei ir priekšā vēl vismaz 80 gadi!
Ozolaines pagasts ne vien aktīvi godina vēstures liecības, bet arī ļoti aktīvi izmanto jaunās tehnoloģijas, stāstot par savu pagastu un tā lieliskajiem cilvēkiem! Jūsu pagasts ir viens no aktīvākajiem, popularizējot sevi sociālajos tīklos, pirmie novadā esat izveidojuši sava pagasta logotipu- ozolzīli, prasmīgi stāstot stāstu par čaklajiem pagasta ļaudīm visai Latvijai.
Priecājos jūs sveikt pagasta svētkos!

Rēzeknes novada domes priekšsēdētājs
Monvīds Švarcs

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022