• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Aicinām uz Ozolaines pamatskolas absolventu un bijušo skolotāju salidojumu!

FaceBook  

ozolaine 80. gadu sākums

Laiks rit vēja spārniem, nedodot iespēju pagriezties atpakaļ. Taču mūsu sirdīs vienmēr paliek atmiņas par skolas laikiem, bērnībā darītie darbi un nedarbi, mīļākie skolotāji, tīkamākie mācību priekšmeti, bižu raustīšana klases skaistākajai meitenei, pirmais 2-nieks, pirmais 5-nieks... Tik daudz glabājas atmiņu dzīlēs, ko laika vējš nespēj aizpūst prom.
Piektdien, 2018.gada 17.augustā plkst.18.00 aicinām Jūs uz Ozolaines pamatskolas bijušo absolventu un skolotāju salidojumu, lai kavētos atmiņās, gūtu atkalredzēšanās prieku un jaunus iespaidus, ko paturēt atmiņu bagātību krātuvē turpmākajiem gadiem!

Parvalde

Pasākums notiks bijušajās Ozolaines pamatskolas telpās („Lazdas”, s. Balbiši, Ozolaines pagasts, Rēzeknes novads).
Kā ieejas biļeti pasākumā, lūdzam paņemt līdzi kādu fotogrāfiju no Ozolaines pamatskolas laikiem. Priecāsimies, ja līdzi paņemsiet kādu atmiņu stāstu, kādu labu vārdu, ko pateikt citiem! Pasākuma formāts: vakars pie galdiņiem, līdzi- groziņš. Balli spēlē: Jānis Poplavskis.
Papildus informācija pa tālr.: 25127340, vai e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Ozolaines pamatskola

Informācija par Ozolaines pamatskolu!

Ozolaines skola, ar savu nosaukumu Ozolmuižas pagasta skola, savu darbību uzsāka 1872.gadā.
1962.gadā tiek nodibināta Ozolaines astoņgadīgā skola un, vizbeidzot skolas nosaukumu – Ozolaines deviņgadīgā pamatskola, skola ieguva 1992.gadā.
Skolu, skolēnu trūkumu dēļ, likvidēja 2003./2004.m.g. beigās.
Pēdējos gados, skolā bija nodibinājusi vairākās tradīcijas: pagasta kultūrvēsturiskā mantojuma izpēte UNESCO ietvaros, mācību priekšmetu nedēļas, izteiksmīgas runas konkursi, koncerti valsts svētku dienu pasākumos pagastā un skolā, dažādas izstādes rīkošana, sadarbībā ar vecākiem tika rīkotas Mātes dienas, vecāku kopsapulces, kā arī Zemassvētku akcija „Dāvāsim prieku” un daudzi citi pasākumi.

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022